voorwoord

Sinds de oprichting in 2005 actief in totaalrenovaties van keukens, badkamers, burelen en interieurs met meer dan 18 jaar ervaring.

 

Bij ons kan u terecht voor keuken en badkamerplaatsing in onderaanneming of privé bij renovatie of nieuwbouw van zowel fabriekskeukens en badkamermeubilair als eigen maatwerk. Dit laatste word voorzien van hoogwaardig, geremd meubelbeslag, en fronten in melamine met ABS kantstrook, laminaat, MDF gefolied, hoogwaardig gepoedercoat of massief.

 

Wij zorgen voor afbraak en afvoer van uw oude keuken of badkamer inclusief vloeren en bepleistering, het aanpassen van alle nutsleidingen, zoals: elektriciteit, sanitaire leidingen en verwarming, aanpassing of vernieuwing van zekeringkasten met keuring, indien nodig. U kan via ons ook een EPC attest bekomen.

 

Ook voor het vervangen van de volledige centrale verwarming met of zonder zonneboiler of plaatsing van foto-voltaïsche zonne-panelen bent u aan het juiste adres.

 

Plaatsing van nieuwe shape en vloer of wandbetegeling en kleine pleisterwerken horen daar uiteraard ook bij.

 

Ook voor alle binnenschrijnwerk zoals plaatsing van binnendeuren laminaatvloeren, gordijn of rolluikkasten, verlaagde plafonds in gyproc, hout of systeemplafonds in hoogwaardig gelakt aluminium kan u bij ons terecht. 

 

Bij al onze projecten worden de nieuwste technieken en, waar mogelijk, machines met stofafzuiging gebruikt zodat steeds een propere werf en een professioneel resultaat gegarandeerd word.

 

Hieronder ziet u enkele recente realisaties.

Interesse? Neem gerust contact op

 

Met vriendelijke groeten

 

Livio Van Gorp

Zaakvoerder 

realisaties

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
U herkent ons aan dit logo